Our Partners

02 aprilie, 2012

Pasi simpli care te ajuta sa mentii unghiile lucioase fara oja

cum mentii luciul unghiilorO cale simplă de a avea întotdeauna unghiile lucioase este aceea de a le da tot timpul cu ojă. Însă, ce e de făcut dacă nu obişnuieşti să te dai cu ojă? De asemenea, nici nu este indicat să îţi ţii unghiile acoperite sub ojă prea mult timp, întrucât lipsa aerului va duce la îngălbenirea lor.
De aceea, iată 3 paşi simpli care vor ajuta să menţii luciul unghiilor, fără a fi nevoită să aplici ojă sau lac.

Pasul 1 – Spală-ţi unghiile folosind apă şi săpun, îndepărtând particulele de sub unghii, după care şterge-ţi mâinile cu un prosop. În cazul în care unghiile tale sunt date cu ojă, înepărteaz-o folosind o soluţie specială, după care fă-ţi manichiura.

Pasul 2 – Şlefuieşte-ţi unghiile cu ajutorul unei pile abrazive, pentru a obţine puţin luciu natural. Apoi, spală-te pe mâini, pentru a îndepărta particulele rămase în urma şlefuirii unghiilor.

Pasul 3 – La sfârşit, masează-ţi unghiile cu puţin ulei de măsline. Într-un bol în care ai adăugat o lingură de ulei de măsline bagă-ţi degetele, pentru a permite uleiului să hidrateze şi să înmoaie unghiile. Apoi, masează-ţi unghiile, după care elimină excesul de ulei prin ştergerea mâinilor pe un prosop din bumbac.

Sursa: clicksanatate.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu