Our Partners

23 mai, 2012

Cum sa-ti faci o manichiura perfecta in 10 minute VIDEO

Daca vrei sa fii ingrijita pana in varful degetelor, nu e neaparat nevoie sa mergi la salon. Iti poti face singura, la tine acasa, o manichiura impecabila, in numai zece minute. Trebuie doar sa ai la indemana produsele potrivite.
 
Perfecte.ro a stat de vorba cu Olga Kirikoff, Master Designer in tehnologia unghiilor false si technician instructor avizat de Kinetics. Care sunt secretele ei?

1. Nu-ti taia cuticulele
Foloseste in schimb un produs de curatare si impingele inspre baza. Vor avea un aspect mult mai placut si vei evita riscurile de infectii. Olga a folosit Gelul Remover de la Kinetics, la 24 de lei.


2. Foloseste ulei de unghii
Intotdeauna cand iti faci manichiura, da-te cu ulei hranitor pentru unchii, atat la cuticule, cat si sub unghie. De ce in aceste locuri? Pentru ca unghia se hraneste prin piele. De asemenea, aceste uleiuri au vitaminele A si E, care ajuta si impotriva exfolierii unghiilor. Olga a folosit uleiul pentru cuticule Orange de la Kinetics, la 24 de lei.


3. Foloseste buffer pentru stralucirea naturala a unghiilor
Atat pentru aspectul uniform al unghiilor, cat si pentru ca oja sa se fixeze mai bine, buffer-ul este optiunea perfecta. Olga a folosit buffer-ul Happy Hypo de la Kinetics, la pretul de 12 lei.


Dupa ce ai urmat acesti trei pasi, poti sa-ti faci orice manichiura vrei. Te asiguram ca va iesi impecabil!

Cum sa-ti faci o manichiura perfecta in 10 minute VIDEO pe www.perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu