Our Partners

25 octombrie, 2012

Unghii in tendinte pentru toamna/iarna 2012 -2013



Toamna a venit, soarele parca nu mai este atat de puternic, a inceput si scoala, in curand si universitatile isi vor deschide portile pentru un nou an, iar noi trebuie sa fim pregatite si sa stim exact care sunt tendintele pentru aceasta toamna. Trebuie sa ne pregatim cu mare grija si instrumentele noastre pentru manichiura. Pentru inceput, va spun ca trebuie sa va reinoiti colectia lacurilor de unghii si sa aveti cel putin un instrument dots (sau macar betisoare de chibrit)

Cum toamna este anotimpul culorilor inchise, si unghiutele voastre trebuie sa fie in ton cu frunzele colorate ale acestui sezon. Daca vreti sa fiti in voga, atunci optati pentru : rosu, grena, mov inchis (culoarea prunei), kaki, verde, turcoaz, burgundiu, maro, portocaliu, galben, auriu, bronz, bleumarin, crem, nude. Acestea sunt culorile care se vor purta in toamna/iarna acestui an.

Dar destul despre culori, haideti sa va spun si ce modele de unghii se poarta in toamna/iarna 2012-2013:
1. Polka nails sau unghiile cu buline, vor fi la mare cautare in acest sezon.
2. Unghiile in degrade, fie ca alegeti un french in degrade, sau o manichiura in degrade, acestea vor fi admirate si usor de asortat la fiecare tinuta aleasa. Puteti alege un degrade de la alb, nude sau culori deschise pana la cele mai inchise, fie invers de la cele mai inchise - la alb. Acestea pot fi purtate usor in viata de zi cu zi.
3. Unghiile cu modele florale, cele mai apreciate flori vor fi cele de maci, in culorile toamnei.
4. Modele de unghii cu simboluri tribale, pentru acelea dintre voi mai noncorformiste., dar nu numai.
5. Unghii cu peisaje de toamna, aici pot intoduce french-ul cu frunze de toamna.
6. Manichiura caviar, daca va aduceti aminte, acum ceva timp am postat un astfel de model de unghii. Cu siguranta nu veti da gres cu un caviar manicure grena sau negru in club, sau la petrecerile din serile racoroase.
7. French-ul simplu, sau intors (moon manicure) va ramane mereu in tendinte indiferent de sezon, aici sunt mii de combinatii de culori pe care le puteti face. Fie ca alegeti o baza nude cu varfuri in culorile toamnei (cele scrise mai sus), fie ca alegeti o baza mai colorata si varfuri metalice, french-ul va fi mereu in voga daca alegeti o manichiura eleganta.
8. Marble water , sau manichiura in apa, pentru un model de unghii special si sofisticat. Culorile pe care le puteti combina sunt cele puternice: alb, negru, rosu, violet, grena cu cele mai calde: auriu, nude, crem.
9. Unghii de catifea, aceasta manichiura este o noutate, insa promit sa fac rost cat de curant de un kit special pentru unghii de catifea, pentru a va arata si voua rezultatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu