Our Partners

04 ianuarie, 2013

Tendinte manichiura mireasa 2013

Dragi miresici, va sfatuim sa nu lasati manichiura pe ultimul loc, considerand-o un detaliu neimportant. O sa va dati seama pe parcursul nuntii ca timpul si efortul depus pentru gasirea manichiurii perfecte si realizarea acesteia, nu a fost in zadar. Toata ziua si toata noaptea, o sa fie o placere pentru dumneavoastra sa fluturati minunata verigheta pentru ca toti cei invitati sa o vada. Si nu numai atat, este mare pacat ca simbolul tuturor lucrurilor petrecute in ziua respectiva sa nu fie pus in evidenta asa cum trebuie. Pentru ca un inel superb, merita o manichiura pe masura.

Inceputul anului 2013 nu ne aduce schimbari majore in ceea ce priveste manichiura pentru mirese, insa modelele sunt fiecare speciale in felul lor. Exista tendinte si extrem de multe variante si pentru miresele adepte ale stilului clasic, cat si pentru miresele care spun NU lucrurilor comune si opteaza pentru extravagant. Tendintele predominante acestui sezon lasa la alegerea dumneavoastra multe detalii, ele influenteaza stilul si forma mai mult. Restul trebuie adaptat foarte bine rochitei, machiajului si coafurii. Intregul ansamblu trebuie sa se potriveasca perfect pentru ca totul sa fie asa cum ati visat.

Acestea fiind spuse, tendintele anului 2013 in materie de manichiura pentru mirese sunt urmatoarele:

Accent nail sau accentul pe o unghie, este trendul numar I in acest domeniu. Nu intelegi exact?! Este extrem de simplu. Se porneste de la o manichiura cat se poate de simpla, de obicei sunt preferate culorile nude, si se transforma intr-o manichiura fabuloasa prin accentuarea unei unghii. De obicei, miresele prefera sa faca manichiura diferita pe inelar, acolo unde se va afla si bijuteria. Ce-i drept, acolo arata si mult mai bine un detaliu special. Pentru modelul acelei unghii puteti opta pentru sclipici, pentru manichiura caviar sau manichiura catifea, pentru perle, diamante, pene sau chiar lantisoare. Orice emana un aer luxos si elegant este permis in aceasta categorie. Cu siguranta efectul este unul cat se poate de special, pe masura asteptarilor dumneavoastra.

Manichiura gold and glitter este o tendinta care a prins extrem de bine la mirese in ultima perioada. Auriul stralucitor este la moda, se poarta atat in aranjamente, in machiaj, in rochita, cat si pe unghii. Accentele acestea pretioase sunt la mare cautare, nu va feriti sa le folositi indiferent daca realizat un frech cu aceasta culoare, toata unghia sau un model regal.

Manichiura in culori metalice este in topul modelelor la moda in 2013. Este adevarat, poate nu pare a fi alegerea unei mirese clasice, insa lucrurile nu sunt deloc iesite din comun daca optati pentru un argintiu metalizat, de exemplu. Se potriveste unei rochite albe, nu crem, si rezultatul este unul in tendinte clar. Incercati inainte de nunta o asemenea manichiura pentru a vedea daca este sau nu pe placul dumneavoastra.

Alege modelul preferat de Aici

Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu