Our Partners

04 februarie, 2013

Modele de unghii cu tinte

Se pare ca tintele si-au rezervat un loc important in toate piesele acestui sezon. Fie ca vorbim de vestimentatie, incaltaminte sau unghii, tintele sunt un must have al momentului. Niste unghii atat de inedite nu pot fi decat amprenta unui stil nonconformist astfel ca numai femeile care vor sa iasa din tipar isi coloreaza unghiile in negru si ataseaza tinte.

Desigur, cele care ies in lume cu o astfel de manichiura indrazneata vor sa atraga atentia si, mai ales, vor sa fie clasate in categoria celor care sunt mereu in tendinte. Va avertizam ca nu se cade sa-ti faci unghii cu tinte cand mergi la birou sau la o cina cu socrii. Nu e un model de unghii subtil si delicat care sa se potriveasca unei tinute elegante de seara sau unei tinute office. Doar daca vrei sa abordezi un stil punk sau gotic, ai cale libera la modelele de unghii cu tinte. Un concert rock sau o petrecere tematica inseamna decorul perfect pentru a-ti etala unghiile "infipte".

foto

Culorile unei manichiuri cu tinte nu pot fi decat cele de inspiratie gotica, in principal negrul sau nuantele foarte inchise. Nu vom vedea niciodata un model de unghii cu tinte de culoare aprinsa deoarece tintele reprezinta mai degraba latura salbatica a unei femei si nu cea jucausa. Trebuie sa construiesti tinute care sa se potriveasca cu unghiile negre si indraznete, tinute seducatoare si foarte sexy cum ar fi o pereche de pantaloni skinny din piele cu un top cu imprimeu de leopard, sa zicem, la care sa asortati niste pantofi stiletto. O alta tinuta care cu siguranta se va bucura de priviri invidioase este cea in care picioarele sunt la vedere: o fusta mini si stramta cu niste platforme si un machiaj atragator va merge de minune cu unghiile cu tinte!      

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu