Our Partners

03 aprilie, 2013

Cea mai scumpa manichiura din lume - 51.000$


Se spune ca diamantele si aurul sunt cele mai bune prietene de companie ale femeilor. Dacă un diamant încorporat în dinte are o valoare de 10.000 de dolari, o pereche de pantofi cu toc de diamante poate chiar 150.000 de dolari, vedem ca in lume surprinzator exista persoane care dau pana la 50.000 de dolari doar pe manichiura. In fond la urma urmei este o oportunitate ideala de a atrage atentia. Aceasta manichiura de lux presupune aplicarea a sute de diamante de 10 carate, a caror valoare ajung la suma de 51.000 de dolari.

Compania "Cherish", a reusit sa doboare recordul anterior de 32.000 de dolari. Aceste servicii sunt oferite exclusiv femeilor din inalta societate. Tratamentul este unul exclusivist si poate fi aplicat numai dupa o consultatie cu un specialist in domeniul manichiurii / pedichiurii. Tratamentul este cunoscut sub numele de Ice Manicure by Cherish Angula si consta intr-o personalizare unica a unghiilor dumneavoastra cu diamante de 10 carate. Serviciul include si ingrijirea si indepartarea diamantelor.
Salonul de infrumusetare se afla in Dorchester, Londra. Acesta a devenit celebru dupa ce Katy Perry a postat o poza pe Twitter in care isi etala noua sa manichiura.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu