Our Partners

01 iunie, 2012

Picioarele sunt de 5 ori mai importante decat greutatea unei femeii

A venit vremea sandalelor,
ai grija de picioarele tale

Picioarele unei femei sunt de 5 ori mai importante decat greutatea pe care aceasta o are
si totusi avem tendinta de a le neglija si nu le acordam intodeauna atentia cuvenita in ritualul zilnic de frumusete.


Cu cat picioarele tale se simt mai bine, cu atat mai bine te vei simti si tu!

pedichiura.jpg

Iubim vara pentru că ne permite să facem combinaţii vestimentare inedite, pe care să le accesorizăm cu poşete simpatice şi sandale asortate. Aceste ţinute lejere şi răcoroase dezvăluie mult mai mult, mai ales picioarele, una dintre cele mai expuse părţi ale corpului în această perioadă.


4 pasi pentru picioare fericite, fine si stralucitoare
Ca sa-ti rasfeti picioarele incepe printr-o baie ca sa le inmoi, urmata de exfoliere, masaj si hidratare. Daca ai probleme si cu transpiratia talpilor, parfumeaza-ti picioarele cu spray-uri sau uleiuri deodorante.


O baie relaxanta

Sare de
baie - lavanda salbatica
Este bine ca macar o data la cateva zile sa faci o baie relaxanta pentru picioare, tinandu-le cel putin 15 minute sa se inmoaie in apa calduta, in care ai pus cateva picaturi de uleiuri esentiale, esenta de levantica, spumant de baie sau 2 linguri de sare de baie.

Picioarele tale obosite se vor relaxa astfel, vor fi curatate in profunzime, cuticulele unghiilor inmuiate.

Calcaiele uscate si crapate reprezinta o problema frecventa. Neglijarea calcaielor poate duce la lucruri mult mai grave: prin adancirea fisurilor, pielea incepe sa sangereze si disconfortul se transforma in durere.

Sare de baie - lavanda salbatica


Exfolierea - uita de calcaiele crapate si pielea uscata

Pila
abraziva pentru picioare
Dupa ce talpile si calcaiele s-au inmuiat, exfoliaza-le cu o piatra ponce sau o pila, sau foloseste o crema abraziva pentru picioare, pentru ca pielea sa ramana curata si catifelata. Piatra ponce antibacteriană este ideala pentru a elimina stratul de celule moarte.


Foloseste o crema reparatoare care are grija de picioarele tale, dar previne si deshidratarea pielii în acelasi timp. Pentru acest lucru, se propune o cremă intensivă, cu un efect puternic de hidratare şi cicatrizare, pentru regenerarea zonei afectate.

Pila abraziva pentru picioare

Cu aceeasi atentie cu care iti ingrijesti tenul, e nevoie sa iti ingrijesti si picioarele. Aplica o crema puternic hidratanta, pentru a inmuia pielea. Te asezi confortabil pe un fotoliu sau pe o canapea, si incepi sa-ti masezi talpile si gambele.


Masajul hidratant

Crema
pentru picioare si calcaie

Masajul talpilor si al gambelor stimuleaza circulatia. Cu miscari delicate, incepe de la baza superioara, apasand talpa incet, cu varfurile degetelor. Continua pana la calcai, urcand treptat pana la genunchi.


Masajul degetelor de la picioare. Incepe cu degetul mare, il masezi lent, tragi incet de el si il indoi pe masura ce miscarile devin mai intense.


Crema pentru picioare si calcaie


Cu aceeasi atentie cu care iti ingrijesti tenul, e nevoie sa iti ingrijesti si picioarele. Aplica o crema puternic hidratanta, pentru a inmuia pielea.
Crema-gel
racoritoare pentru picioare


Unge laba picioarelor cu o crema lasand-o sa intre bine in piele. Cele mai eficiente creme hidratante pentru picioare si calcaie sunt cele care contin Vitamina A, uleiuri esentiale sau substante emoliente.


Cum ne ajuta masarea picioarelor? Scopul principal al masajului este alinarea durerii si relaxarea picioarelor. Masajul picioarelor nu este greu e realizat, ajunge doar sa le dedicati catvea minute in fiecare seara, beneficiile fiind multiple.


Crema-gel racoritoare pentru picioare


Daca nu ai timpul sau dispozitia necesara, foloseste instrumente speciale pentru masarea picioarelor, cum ar fi bilele din lemn pentru masaj, care arata ca o socotitoare si pe care iti poti plimba picioarele in timp ce te uiti la tv, citesti sau stai la calculator.
Crema de
picioare deodoranta mentol


Cel mai eficient masaj este cel aplicat picioarelor imediat dupa o baie calda, deoarce prin masaj intra mult mai bine in piele cremele si uleiurile hidratante pe care le folosim. Dupa o astfel de baie urmata de masaj, puteti relaxa picioarele total ridicandu-le pe perete si facand miscari asemanatoare celei de mers.


Pentru a imbunatati circulatia, folosete-te de un ulei aromat si realizeaza un masaj energic. La final nu uita nici de crema hidratanta.


Crema de picioare deodoranta mentol


Parfumeaza picioarele si incaltamintea

Spray
odorizant si reconfortant pentru picioare
După o zi călduroasă, atât tu, cât şi picioarele tale aveţi nevoie de ceva răcoritor.

Gelul răcoreşte şi calmează picioarele obosite şi umflate, conferind-le o senzaţie de prospeţime.


Ingredientele active de mentol şi ulei mentolat revitalizează, iar tu îţi vei simţi picioarele mai uşoare şi mai relaxate.


Pentru o senzatie placuta de prospetime, foloseste spray-ul revigorant pentru picioare.


Spray odorizant si reconfortant pentru picioare


Pudra
odorizanta pentru picioareNu uita sa iti speli picioarele zilnic, dimineata si seara si sa le dezinfectezi cu alcool medicinal si pudra de talc, in special daca transpira in exces.


Pentru ca îngrijirea să fie completă, un spray deodorant pentru picioare, creat pentru a ţine transpiraţia sub control, ofera picioarelor tale prospeţime şi confort. În plus, acesta are şi proprietăţi dezinfectante, prevenind micozele piciorului.
Pudra odorizanta pentru picioare


Descopera produse spectaculoase in noul catalog Ladys


Catalog prezentare produse 08.05-18.06NOUL CATALOG LADY’S
Comanda catalogul tiparit si il vei primi gratuit acasa in cutia postala!


Foloseste linkul de mai jos pentru a-ti face cont!
http://ladys.ro/a/GAfGzVTi


Daca nu te descurci scrie-mi si te voi ajuta! Adresa mea de e-mail este: andreea.ghidarcia@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu